ЗАМІНА РОЗ'ЄМУ ЗАРЯДКИ IPHONE

iphone-zaryad

  • Безкоштовна діагностика

    При умові ремонту в нашому сервісному центрі

  • Висока якість

    Для ремонту ми використовуємо тільки нові та оригінальні запчастини

  • Гарантія

    Надаємо гарантію на усі роботи до 6 міс.

  • Найкращі ціни

    Діє гнучка система знижок на усі види робіт

  • Зручність

    Наш сервісний центр розташований у самому центрі м.Львова

ЦІНА НА ЗАМІНУ РОЗ'ЄМУ ЗАРЯДКИ

Модель ціна, грн.
iPhone 4 250 Замовити
iPhone 4s 250 Замовити
iPhone 5 250 Замовити
iPhone 5c 250 Замовити
iPhone 5s 250 Замовити
iPhone 6 500 Замовити
iPhone 6s 550 Замовити
iPhone 6 Plus 550 Замовити
iPhone 6s Plus 800 Замовити

*Ціни включають вартість комплектуючих та роботу і можуть відрізнятися в залежності від якості комплектуючих та курсу валют на момент проведення ремонту

Отримати консультацію, або записатися на ремонт можна по телефону:

+38(098)00-888-62

Заявка на ремонт

ЗАМІНА РОЗ'ЄМУ ЗАРЯДКИ IPHONE У ЛЬВОВІ

Роз'єм Зарядки iPhone розташований в нижній частині корпусу, відповідає не тільки за живлення смартфона, але і за підключення його до комп'ютера через USB-кабель та програму ITunes.

Самостійно помітити несправність роз'єму зарядки дуже просто: ваш смартфон перестав заряджатися, а комп'ютер і програма ITunes не бачать пристрій. Проблему можна вирішити заміною роз'єму зарядки iPhone. Але у будь-якому випадку необхідно провести діагностику, щоб з'ясувати причину несправності. В сервісному-центрі ІТ-Центр діагностика пристрою проводиться безкоштовно.

Також, iPhone 5/5s/5с і 6/6 Plus/6s/6s Plus може не бачити навушників при несправному роз'ємі. Однак, цей «симптом» проявляється дуже рідко.

Як правило роз'єм ламається через контакт з водою. Попадання вологи на металеві контакти викликає корозію, через яку роз'єм стає несправний. Можливо, волога потрапила під корпус і пошкодила шлейф, який з'єднує роз'єм з материнською платою - тоді потрібно замінити і його.

Також, роз'єм ламається через механічні пошкодження - ударів, падінь смартфона. Можливо, ви неакуратно від'єднали кабель від iPhone і пошкодили роз'єм тощо.